Gestionem les teves xarxes socials

Ens encarreguem de generar i dissenyar contingut adaptat a la imatge de la teva marca perquè tinguis presència a les principals xarxes socials. També oferim la possibilitat de trobar influencers que s'adaptin al perfil de la teva marca per promocionar els teus serveis o productes.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Tu decideixes quant

Ens encarreguem de publicar per tu amb l'assiduïtat que prefereixis: diàriament o semanalment. El nostre pressupost s'adapta a les necessitats del teu negoci.

Informe mensual

T'enviem el feedback dels teus seguidors i un informe mensual per a que vegis com evolucionen els teus perfils i puguis adaptar les teves accions de màrqueting.

Imatge i contingut

Dissenyem i redactem el contingut a publicar, sempre adaptat a la imatge de la teva marca i al missatge a comunicar pactat prèviament.

Sol·licita pressupost sense compromís


  • Información básica sobre Protección de Datos - Responsable: CREARTS ESTUDIO CREATIVO SL; Finalidad: Principal: Atender su contacto; Adicional: El envío de comunicaciones Comerciales; Legitimación: La base legal para el tratamiento de sus datos es el legítimo interés del responsable; Destinatarios: No se cederán datos a terceros; Derechos: Tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional; Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: Protección de datos