Gestionem les teves xarxes socials

Ens encarreguem de generar i dissenyar contingut adaptat a la imatge de la teva marca perquè tinguis presència a les principals xarxes socials. També oferim la possibilitat de trobar influencers que s'adaptin al perfil de la teva marca per promocionar els teus serveis o productes.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Tu decideixes quant

Ens encarreguem de publicar per tu amb l'assiduïtat que prefereixis: diàriament o semanalment. El nostre pressupost s'adapta a les necessitats del teu negoci.

Informe mensual

T'enviem el feedback dels teus seguidors i un informe mensual per a que vegis com evolucionen els teus perfils i puguis adaptar les teves accions de màrqueting.

Imatge i contingut

Dissenyem i redactem el contingut a publicar, sempre adaptat a la imatge de la teva marca i al missatge a comunicar pactat prèviament.

Sol·licita pressupost sense compromís


  • Informació bàsica sobre Protecció de Dades - Responsable: Adrià Boixet Domínguez; Finalitat: Principal: Atendre el seu contacte; Adicional: L'enviament de comunicacions Comercials; Legitimació: La base legal per el tractament de les seves dades és el legítim interès del responsable; Destinataris: No es cediràn dades a tercers; Drets: Té dret a accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Información adicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades al nostre web: Protecció de dades