La teva web des de 199€ i en 48 hores

Hem desenvolupat un model base per fer una pàgina web senzilla i professional totalment personalitzada.
Només necessitem que ens proporcions teu logotip, textos i imatges i nosaltres fem la resta. Funciona amb el gestor de continguts WordPress perquè puguis editar la teva pàgina web sense necessitat de pagar més.

Contacta amb nosaltres per a més informació

Express

En el moment que rebem el contingut, ens posarem a treballar per lliurar la teva web en menys de 48 hores.

Manteniment

El manteniment d'una WebXpress és únicament de 9€ mensuals. Inclou actualització de software, plantilla i plugins per a que la teva web sigui 100% segura.

Responsive

La teva nova pàgina web es veurà perfecte en smartphones, tablets i ordinadors. Optimitzada per a tots els dispositius.

Exemples reals

Característiques

TOT EL QUE NECESSITES SABER

One-page

Podràs navegar per la teva pàgina sense transicions i sense esperes. Dissenyem i maquetem la pàgina amb sistema One-page.

Seccions

El preu inclou fins a 4 seccions (Per exemple: inici, qui som, serveis i contacte), però podem afegir les que necessitis amb un cost addicional.

Personalitzada

Tenim l'estructura de la pàgina però la personalitzarem amb els teus colors corporatius, imatges i logotip perquè cada web tingui el seu toc personal.

Contingut

Només necessitem que ens lliuris els textos de la teva pàgina web ordenats per seccions i en un document de text (.doc, .pdf, .odt ...).

Media

Perquè la web sigui més visual, necessitem imatges del teu negoci o projecte. Si ho desitja, també podem afegir vídeos.

Idiomes

Per defecte, la pàgina web es realitza en 1 idioma però és possible afegir més idiomes amb un cost addicional.

Sol·licita pressupost sense compromís


  • Información básica sobre Protección de Datos - Responsable: CREARTS ESTUDIO CREATIVO SL; Finalidad: Principal: Atender su contacto; Adicional: El envío de comunicaciones Comerciales; Legitimación: La base legal para el tratamiento de sus datos es el legítimo interés del responsable; Destinatarios: No se cederán datos a terceros; Derechos: Tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional; Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: Protección de datos